Chcete zobrazit informace, které jsou určeny výhradně odborníkům (podle § 2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, v platném znění), tedy osobám oprávněným léčivé přípravky předepisovat, nebo vydávat.
  1. Kliknutím na tlačítko "ANO" výslovně prohlašuji a potvrzuji, že jsem odborníkem, tedy osobou oprávněnou léčivé přípravy vydávat či předepisovat. V případě, že nepatříte mezi osoby oprávněné léčivé přípravky předepisovat, nebo vydávat, opusťte prosím tyto stránky stisknutím tlačítka NE.
  2. Kliknutím na tlačítko "ANO" výslovně prohlašuji a potvrzuji, že je mi známa definice odborníka. V případě, že nikoliv nebo v případě, že nepatříte mezi osoby oprávněné léčivé přípravky předepisovat, nebo vydávat, opusťte prosím tyto stránky stisknutím tlačítka NE.
  3. Pro případ, že nejsem odborníkem, pak jsem seznámen s riziky, kterým se vystavuji v důsledku možného chybného vyhodnocení informací, které jsou určeny odborníkům, přičemž tato rizika zcela akceptuji.
Přejete-li si pokračovat a tím potvrdit, že jste tímto odborníkem, stiskněte ANO.
AnoNe
Úvod pro odborníky        O firmě        Kontakty        Pomáháme druhým        Poradna       
Literatura


Polyenzyme Preparation WOBE-MUGOS® Inhibits Growth of Solid Tumors and Development of Experimental Metastases in Mice

M. Wald1, E. Závadová2, P. Poucková3 , M. Zadinová3 , M. Boubelík4

1 Department of Surgery, Faculty Hospital Motol, Prague, Czech Republic; 2 Dep. of Applied and Experimental Oncology, Institute for Tumor Biology ­ Cancer Treatment, Vienna, Austria; 3 Institute of Biophysics, Prague, Czech Republic; 4 Institute of Molecular Genetics, Czech Academy of Sciences, Prague, Czech Republic

Life Sciences (PHARMACOLOGY LETTERS), Vol. 62, No. 3, pp. PL 43-48, 1998


Abstract

Long-term rectal administration of enzyme mixture containing papain, trypsin and chymotrypsin in the same ratio as the preparation Wobe-Mugos E (Mucos Pharma, Germany) was evaluated for its antitumor effects in C57Bl6 inbred mice inoculated with B16 melanoma cells. 30% of animals in the test group (3 pcs) have been cured of cancer. In the rest of animals (70%) the survival time was prolonged by 58.3% compared to the control group (from average survival time of 24 days in control group to 38 days in the test group). Based on histological and immunohistochemical evaluation a faster process of metastasizing was found in control group than in the group treated with the polyenzyme preparation. In the case of melanoma Bl6 an antimetastatic effect of the preparation was thus proved.


 

Datum aktualizace stránky: 19. 1. 2016
Zkrácené informace přípravků Wobenzym a Phlogenzym
Volně prodejné léky. Bez úhrady ze zdrojů veřejného zdravotního pojištění.

Inzertní stránky společnosti MUCOS Pharma CZ, s.r.o. - tel: (+420)-267 750 003